Boka Tid Prislista

Att göra en injektionsbehandling är för de allra flesta ett beslut som är förknippat med många frågor och funderingar. Att välja rätt klinik och behandlare blir extra viktigt. Att träffa en behandlare som arbetar med långsiktiga behandlingsplaner där dina mål och förutsättningar får styra.

Hos EBK arbetar idag 5 personer (leg.läkare och leg. sjukssköterskor) som alla har mycket lång erfarenhet av att arbeta med just injektionsbehandlingar. Samtliga behärskar den avancerade injektionstekniken MD Codes samt besitter en spjutspetskunskap om både fillers och muskelavslappnande behandlingar.

Oavsett  vad du har för frågor, du kommer få dem besvarade och vi kan lova att du kommer lämna oss med en känsla av trygghet och omtanke.

En av våra fantastiska specialister är Marlene. Hos EBK är hon 1-2 gånger i månaden. Ibland oftare.:-)

Marlene är på plats igen onsdag den 28/11.

Missa inte att boka din tid för konsultation eller behandling hos Marlene genom att ringa oss: 08-611 30 30, maila: info@eriksbergskliniken.se eller direkt via vår webbokning.

 

EMSCULPT – BEHANDLINGEN SOM ALLA ÄLSKAR

Vi på EBK är stolta och glada att kunna erbjuda EMSculpt – den världsunika, icke-kirurgiska kroppsbehandlingen som alla pratar om! Kämpar du......

Black week är här och det är dags att njuta lite extra hos EBK!

Mellan den 21 – 28 november så kan vi erbjuda alla nya såväl som vår gamla kunder möjligheten att boka drömbehandlingen till......