Boka Tid Prislista

Att göra en injektionsbehandling är för de allra flesta ett beslut som är förknippat med många frågor och funderingar. Att välja rätt klinik och behandlare blir extra viktigt. Att träffa en behandlare som arbetar med långsiktiga behandlingsplaner där dina mål och förutsättningar får styra.

Hos EBK arbetar idag 5 personer (leg.läkare och leg. sjukssköterskor) som alla har mycket lång erfarenhet av att arbeta med just injektionsbehandlingar. Samtliga behärskar den avancerade injektionstekniken MD Codes samt besitter en spjutspetskunskap om både fillers och muskelavslappnande behandlingar.

Oavsett  vad du har för frågor, du kommer få dem besvarade och vi kan lova att du kommer lämna oss med en känsla av trygghet och omtanke.

En av våra fantastiska specialister är Marlene. Hos EBK är hon 1-2 gånger i månaden. Ibland oftare.:-)

Marlene är på plats igen torsdag 20 februari.

Missa inte att boka din tid för konsultation eller behandling hos Marlene genom att ringa oss: 08-611 30 30, maila: info@eriksbergskliniken.se eller direkt via vår webbokning.

 

Du har väl inte glömt att boka din tid hos Leg.Sjuksköterska och injektionsspecialist Micaela van Aller den 1/3-2023?

Har du säkrat din nästa injektionstid hos Micaela, en av Nordens främsta injektionsspecialister? Micaela van Aller är åter igen på plats den......

PROFHILO, DEN OPTIMALA HUDSTÄRKANDE BEHANDLINGEN.

Vad är Profhilo? Profhilo är en injektionsbehandling med stabiliserad hyaluronsyra som återställer fuktbalansen i huden samtidigt som den motverkar slapphet och åldrande.......