Boka Tid Prislista

EBK VÄXER OCH VÄLKOMMNAR EVELINA!

Det är med stor glädje som vi kan meddela att vi har stärkt vårt redan fantastiska team av hud- och kroppspecialister med en ny stjärna.
Den 1 september börjar Evelina hos oss.

Evelina har arbetat som hudterapeut i snart 15 år. Intresset för kliniska hud – och kroppsbehandlingar tändes i unga år och resan har sedan dess varit kristallklar.
Evelina’s stora passion och intresse för avancerad teknik och vetenskapligt väl grundade maskiner samt behandlingar har resulterat i att Evelina är idag ett välkänt namn i branschen. Nöjda kunder är en självklarhet för Evelina och hennes ledord är “återställa inte förändra”. Självklart ledord som går i hand i hand med EBKs värdegrunder.

Hos EBK kommer Evelina arbeta med CoolSculpting, LPG, EMTone, EMSculpt samt alla övriga hudbehandlingar. Hennes långa erfarenhet, passion för kompetens och vetenskap samt tränade öga för estetik gör att Evelina kommer vara en fantastisk medarbetare.

Evelina bokar ni som vanligt via vår hemsida eller ring direkt till oss på: 08-611 30 30

THE MUMMY TUMMY TREATMENT

”THE MUMMY TUMMY TREATMENT” är vår nästa EBK SIGNATURBEHANDLING. Att våra finaste skatter lämnar spår överallt kan nog alla känna igen sig......

Funderar du på att göra en injektionsbehandling? Nu är leg.sjuksköterska och injektionsspecialist Marlene på plats igen den 28/11. Boka din tid för behandling redan idag.

Att göra en injektionsbehandling är för de allra flesta ett beslut som är förknippat med många frågor och funderingar. Att välja rätt......