Boka Tid Fråga oss

EMSculpt – Icke-kirurgisk kroppsskulptering

EMSculpt är en FDA-godkänd och världsunik metod som BÅDE bränner fett och bygger muskler – utan ingrepp. En halvtimmes behandling av mage motsvarar 20 000 situps.

BOKA KOSTNADSFRI KONSULTATION

Vad är EMSculpt?

Vi på EBK är stolta och glada att kunna erbjuda den världsunika, icke-kirurgiska kroppsbehandlingen som alla pratar om! Kämpar du på gymmet med situps, lyft och squats, men når inte riktigt de resultat du önskar? Har du svårt att stärka upp magmuskulaturen efter graviditet? Önskar du en mer definierad rumpa utan att genomgå kirurgi? Eller hör du till oss som någon gång drömt om att bygga muskler och bränna fett med minsta möjliga ansträngning (vi lovar, din hemlighet är säker hos oss!)? Svarade du ja på något av ovan så kommer du att älska våra behandlingar med EMSculpt, som är enda maskin i sitt slag som har godkänts av amerikanska läkemedelsverket FDA. På kort tid har behandlingen hittat fans i Hollywoodstjärnor som Kim Kardashian, Drew Barrymore och Jennifer Lopez, men även siffrorna talar sitt tydliga språk:

  • En halvtimmes behandling på magen motsvarar 20 000 situps.
  • 4-6 behandlingar kan öka muskelmassan med upp till 16 procent.
  • 4-6 behandlingar kan minska fettmängden ovanpå muskeln med upp till 19 procent.
  • 4-6 behandlingar kan ge upp till en minskning på 4,4 centimeter på behandlade området.

Allt utan att göra ingrepp i kroppen, och utan att du behöver någon som helst återhämtningstid.

Hur fungerar EMSculpt?

EMSculpt skapar ett elektromagnetiskt fält: High-Intensity Focused Electro-Magnetic technology (HIFEM®) som tränger igenom huden och påverkar både muskelvävnaden och fettdepåerna på samma gång.

Hur går EMSculpt på EBK till?

Inför behandling träffar du alltid en av våra auktoriserade hudterapeuter. Tillsammans går ni igenom din hälsostatus och vilket resultat du önskar.

Du får lägga dig på en brits och plattor fästs på kroppen med hjälp av resårband. Därefter skickas elektromagnetiska pulser till det behandlade området. Du känner starka kontraktioner, men ingen smärta, under behandlingen. Behandlingen brukar ofta bli behagligare för varje gång eftersom muskelfibrerna blir fler och muskeln blir större och starkare.

För vem passar EMSculpt?

Bäst effekt har EMSculpt på dig som redan är hälsomedveten och tränar, men som vill ha lite extra hjälp på traven eller har fastnat på en så kallad träningsplatå. EMSculpt ger också fina resultat på magmuskler som försvagats efter graviditet, och du kommer bli starkare i din övriga träning. En stark bålmuskelatur kommer även ge dig en bättre hållning.

Områden vi kan behandla med EMSculpt

  • Mage
  • Rumpa
  • Lår
  • Biceps
  • Triceps
  • Vader

FÖRE/EFTER-BILDER

 

Se alla före/efter bilder på Emsculpt här »

VANLIGA FRÅGOR:

När ser jag resultat av EMSculpt?
Vissa märker synliga resultat redan efter att par dagar, men den fulla effekten syns efter några veckor. Vi bokar alltid in ett återbesök efter 8 veckor för att ta efterbilder. Vi rekommenderar alltid en kur på flera gånger vid uppstarten av din EMSculpt för hållbarare resultat.

Hur känns det efter EMSculpt?
Ingen återhämtningstid krävs så behandlingen går alldeles utmärkt att göra på lunchen.