Boka Tid Prislista

EMTONE

Cellulitreducering och huduppstramning

Vad är EMTone?

EMTone är en icke kirurgisk estetisk behandling som utför cellulitreducering och huduppstramning på kroppen. Det är den första FDA godkända apparaturen med kombinerad fokuserad radiofrekvens och riktad tryckenergi. Behandlingen är säker och effektiv.

Vad är celluliter?

Avlagringar av subkutant fett i fibrös bindväv (som i låren, höfterna och skinkorna) som ger ett gropigt utseende på hudytan.

Vad orsakar celluliter?

Celluliter kan orsakas av ökad kumulativ solskada och kroppsfett, liksom hudslöhet och förlust av integritet och tjocklek på huden.

Hur går en behandling med EMTone till?

Under det första möte med din EMTone expert så fastställer ni en individuell behandlingsplan, baserad på dina förväntningar och förutsättning.

Före första behandlingen (4-5 dagar innan) så bör du dricka extra mycket vatten och avstå från rökning.

Första behandlingsdagen:

En kräm appliceras på huden, sedan placeras ett speciellt munstycke på behandlingsområdet för att leverera energin under 10-30 minuter i huden.

En mindre rodnad och värmeutveckling uppkommer under behandlingen. Du kan dock omedelbart efter behandlingen återgå till dina normala rutiner.

Behandlingen utförs i kur på 4-6 behandlingar var 3-7 dag.

Det är viktigt att du inte utsätter huden och det behandlade området för värmeexponering under 48 timmar (IPL, laser, bastu, etc.)

Du skall fortsätta och hålla dig hydratiserad i 2 dagar innan samt 4 dagar efter behandlingen.

Vi uppmuntrar promenader och lätt fysisk aktivitet efter behandling

Att hålla en hälsosam kost rekommenderas

Hur känns det efter en behandling med EMTone?

Rodnad och torr hud kan förekomma under de första 12 timmarna efter behandlingen – försvinner vanligtvis inom 48 timmar.

Områden som kan behandlas med EMTone

  • Armar
  • Ben
  • Mage
  • Rumpa

FÖRE/EFTER BILDER

 

FRÅGOR OCH SVAR

Hur blir jag av med celluliter?
EMTone är idealisk för alla som är ute efter ett icke-invasivt ingrepp för reduktion av celluliter och övergripande förbättring av hudens utseende och fysiologiska funktion. Rådgör med oss om du känner dig osäker.

För vem passar EMTone?
EMTone är behandling som alla människor kan göra oavsett BMI. Du som patient får dock alltid, innan behandling, gå igenom samt signera en Hälsodeklaration.

Hur snabbt ser jag resultat.
Klienter har rapporterat förbättringar efter en enda behandlingssession. Resultaten fortsätter vanligtvis att förbättras under de närmaste 2-3 månaderna.