Boka Tid Fråga oss

EBK presenterar “The Body Toning Treatment”

Tänk om det fanns en behandling som hjälpte dig med både spänsten i huden på kroppen, reducerar celluliter samt bygger muskler. Låter lite som en dröm?

EBK kan förverkliga den drömmen med vår kombinationsbehandling, The Body Toning Treatment.

Med denna fantastiska kombinationsbehandling arbetar vi i flera steg

  • Först arbetar vi med monopolarisk (djupgående) radiofrekvens samt riktade tryckvågor. Detta gör att fettkamrarna tightas till samt att bindväven, som ofta blir stel och oelastisk genom åren, tvinnas upp och blir mer följsam och elastisk.
  • Sedan tillsätter vi elektromagnetiska pulser som ger dina muskler kraftiga kontraktioner. Detta resulterar i att dina muskelfibrer ökar i volym samt stärks. (Ett tips är till alla mammor som lider av diastas – delade magmuskler – då denna är perfekt att hjälpa musklerna att dra sig tillbaka till varandra) . Värt att notera är att detta går att göra, i princip över hela kroppen. Så… varför inte jobba upp ett litet rumplyft, med hjälp av en starkare och större muskel.

Kort och gott, detta är kombinationsbehandlingen för Dig som vill ha:

  • Tightare hudstruktur på kroppen
  • Reducera celluliter
  • Större och starkare muskulatur
  • Hjälp med diastas

Antal tillfällen

6 gånger i kombination

Pris

fr.54 000 kr

Boka kostnadsfri konsultation


Den 5/6 är vår leg.sjuksköterska och injektionsspecialist, Micaela van Aller på plats igen.

Har du säkrat din nästa injektionstid hos Micaela, en av Nordens främsta injektionsspecialister? Micaela van Aller är åter igen på plats den......

Vad innebär den nya lagen för dig som kund?

...