Boka Tid Fråga oss

LPG Face – Naturligt lyft med ansiktsskulptering

LPG Face är skön bindvävsmassage som tajtar till huden och skulpterar fram kindben och käklinje. Du får ett naturligt ansiktslyft utan vare sig kirurgi eller injektioner.

Boka kostnadsfri konsultation

VAD ÄR LPG?

LPG, eller endermologi, är en djup bindvävsmassage med vakuumteknik som boostar kroppens naturliga utrensning, ger huden ny lyster och skulpterar ditt ansikte. Metoden används med framgång i ansiktet för att lyfta och släta ut din hy samt ge kindben och käklinje ny definition. Eftersom LPG ökar lymfcirkulationen förs slaggprodukter och överflödig vätska lättare ut ur kroppen. Cirkulationen ökar och svullnader minskar. Känner du dig puffig eller glåmig är LPG en perfekt behandling!
LPG reducerar också bevisligen fettdepåer, som dubbelhaka, och boostar hudens produktion av elastin och kollagen, vilket på sikt ger en tajtare, slätare och mer elastisk hud.
En LPG-kur på både ansikte och kropp inför fotograferingar och events är ett väl beprövat knep bland modeller och skådespelare.

FÖR VEM PASSAR LPG FACE?

LPG passar alla, men ger mest dramatiska resultat på personer som lätt binder vätska. Personer i alla åldrar har effekter av behandlingen.
För unga innebär LPG-massage att hudens egen produktion av kollagen och elastin stimuleras och åldrandet skjuts ytterligare på framtiden. På äldre hud, som redan har synliga linjer och förlorad elasticitet, syns ett tydligt lyft omedelbart. LPG-behandlingen förebygger även nya ålderstecken.

Behandlingen rekommenderas även för akneärr och behandling av fina linjer.

LPG Face används också före och efter fettsugning av dubbelhaka för att minska svullnad och smärta. Dessutom kan ojämnheter, som kan ha uppkommit i samband med fettsugning, försvinna fortare.

HUR GÅR LPG FACE PÅ EBK TILL?

EBK:s erfarna terapeuter anpassar varje behandlingstillfälle efter din hud och dina behov. Olika intensitetsnivåer gör att det går att specialanpassa massagen just för dig. Vill du minska påsar under ögonen, arbeta med ansiktets konturer, strama upp hals och dekolletage eller lyfta hängiga kinder? Vi hittar rätt behandling för dig.
Behandlingen med LPG Face inleds med en lättare ansiktsrengöring innan det är dags för själva behandlingen. Med olika intensitet på vakuuminställningen appliceras munstycket mot hudytan och huden lyfts med små, snabba rörelser. Behandlingen tar runt en halvtimme och brukar uppfattas som behaglig. Behandlingen är helt fri från biverkningar. Vi avslutar med dagcréme.

FÖR VEM PASSAR LPG FACE?

Här är effekterna av LPG Face:

  • Omedelbart lyft med tydligare konturer
  • Kindben och käkben skulpteras
  • Hals och dekolletage stramas upp
  • Minskning av dubbelhakan
  • Reducering av fina linjer
  • Omedelbar lyster
  • Motverkar påsar under ögonen
  • Reducerar akneärr
  • Tar bort döda hudceller och ger en smidigare hud med fint glow

VANLIGA FRÅGOR:

När ser jag resultat av LPG Face?
Redan din första LPG-behandling ger synliga resultat som spänst och lyster. För ett varaktigt resultat rekommenderas en kur på 10–14 gånger. Under kuren gör man ofta behandlingen 2 gånger i veckan.

Hur känns det efter LPG Face?
Det känns som du har fått en riktigt skön ansiktsmassage som gått på djupet! Ingen rodnad eller svullnad brukar uppstå, så behandlingen går alldeles utmärkt att göra på lunchen eller inför en AW. Många gör LPG Face samma dag eller dagen innan en stor fest eller när man vill känna sig extra fin.