Boka Tid Fråga oss

Kroppsskulptering med LPG-massage

LPG är skön bindvävsmassage som ökar blodcirkulationen och lymf-flödet och ger tajtare hud.

Boka kostnadsfri konsultation

VAD ÄR LPG?

LPG, eller endermologi, är djup bindvävsmassage som ökar blodcirkulationen. Den ökar även lymfcirkulationen vilket medför att slaggprodukter och överflödig vätska lättare kan föras ut ur kroppen. Svullnader i kroppen minskar och du får ny energi. LPG boostar också hudens produktion av elastin och kollagen, vilket ger en tajtare, slätare och mer elastisk hud och kan förebygga celluliter. Kan även användas i ansiktet för att skulptera fram kindben och käklinje, läs mer om LPG Face här .
Metoden är naturlig, behaglig och mycket välgörande.

FÖR VEM PASSAR DET?

Passar de flesta, men ger mest dramatiska resultat på personer som lätt binder vätska och/eller har celluliter.
Behandlingen stimulerar även kroppens återhämtning, vilket gör LPG populärt bland idrottare.
LPG används också både före och efter fettsugning för att minska svullnad och smärta. Dessutom kan ojämnheter, som kan ha uppkommit i samband med fettsugning, försvinna fortare.

HUR GÅR DET TILL?

Innan behandlingen klär du på dig en skön kroppsstrumpa av bomull. Sedan är det bara att ligga och njuta medan maskinens munstycke masserar och nyper. Behandlingen omfattar hela kroppen och intensifieras där problemområdena är som störst. Minst 14 behandlingar rekommenderas, gärna 2 behandlingar i veckan till en början för en riktigt effektiv intensivkur. Därefter rekommenderas 1–2 underhållsbehandlingar i månaden för bästa resultat.

För vem passar LPG?

Dessa effekter har LPG:

  • Ökar blodcirkulationen
  • Ökar lymf-flödet
  • Ger tajtare hud
  • Tar bort svullnader
  • Förebygger celluliter
  • Stimulerar kroppens återhämtning
  • Skulpterar fram kindben och käklinje

VANLIGA FRÅGOR:

När börjar det synas resultat?
Redan efter första gången ser de flesta effekt, men det är först någonstans runt tredje gången som de synbara frukterna på allvar kan börja skördas.

Hur känns det efteråt?
De flesta patienter känner sig avslappnade eller får en riktigt energikick efteråt. Man ska dock tänka på att dricka extra mycket vatten efter en session med LPG-massage.

När ska man undvika att göra behandling?
Vid infektion, om du har cancer, äter blodförtunnande mediciner eller har blodsjukdomar. Rådgör alltid med behandlare om du är gravid.