Boka Tid Prislista

Fotona 5D & HarmonyCa, två av marknadens mest effektiva hudbehandlingar.

HArmonyCa är en dubbelverkande injektionsbehandling där man kombinerat hyaluronsyra (HA) med kalciumhydroxiapatit (CaHA).

Med åldern kan du upptäcka minskad fyllighet och strukturellt stöd i ansiktet. Huden blir svagare och tunnare och många upplever att dom blivit slappa och hängiga i ansiktet.

HArmonyCa ger omedelbar lätt utfyllnad och ett lätt lyft samt en långvarig kollagenstimulans.

Fotona 5D, en världsledande laserteknik helt utan kirurgi. Fotona 5D är perfekt för dig som önskar hudföryngring, en tajtare och en mer elastisk hud i ansiktet.

Utan överdrift så är Fotona 5D en behandling som ger ett fantastiskt resultat utan någon längre behandlingstid eller konvalescens.

Med 25 års erfarenhet så vet vi att det ofta behövs mer än 1 slags behandling för att ge våra kunder det resultat som de önskar. Många gånger väljer vi att kombinera 2 behandlingar. Vis av erfarenhet och med lång kunskap bakom oss så har vi således valt att lansera denna fina duo, Fotona 5D❤️ HarmonyCa.

Mellan den 14 -30 september så kan vi nu erbjuda alla våra kunder möjligheten att boka en kur behandling:
Fotona 5D x 4 ggr + 1 x HarmonyCA.
för 21.400 sek 🔥

Ord.pris. 30.400 sek

Antal lediga platser 10 st, så boka din behandling redan idag.

📞 08-611 30 30
💌 info@eriksbergskliniken.se

Nu är den här, den ultimata hudbehandlingen!

Fotona 5D & HarmonyCa, två av marknadens mest effektiva hudbehandlingar. HArmonyCa är en dubbelverkande injektionsbehandling där man kombinerat hyaluronsyra (HA) med kalciumhydroxiapatit......

Funderar du på att göra en injektionsbehandling?

Att göra en injektionsbehandling är för de allra flesta ett beslut som är förknippat med många frågor och funderingar. Att välja rätt......