Boka Tid Fråga oss

PRX-T33 – nålfri Askungebehandling som skruvar tillbaka klockan

PRX-T33 är den nya generationens alternativ till både nålar och traditionella, kraftfulla kemiska peelingar, och de fantastiska resultaten har gjort behandlingen till skönhetsvärldens senaste snackis. Genom att verka på djupet ger PRX-T33 en omedelbar uppstramning, jämnare hudton och en nästan overklig glow!

Boka kostnadsfri konsultation

VAD ÄR PRX-T33?

PRX-T33 har kallats både “The no-filler filler” och “The no-peel peel” vilket säger något om resultatens wow-effekt!

De aktiva ingredienserna går ner i huden på cellulär nivå där de kickstartar cellförnyelse och stimulerar hudens egna tillväxtfaktorer för långsiktiga resultat. Du kommer att se tydliga resultat direkt i spegeln, men de biologiska processerna fortsätter att försköna din hud även långt efter avslutad behandling. Din hud får ny spänst, blir jämnare, fylligare och får en fantastisk lyster både omedelbart och på sikt.

PRX-T33 är klassad som en medicinteknisk produkt och CE-märkt med internationellt patent.

PRX-T33 kan användas som enskild behandling, eller med fördel kombineras med andra behandlingar, som Dermapen och fillers.

FÖR VEM PASSAR PRX-T33?

PRX-T33 passar dig som har problem med torrhet, pigmenteringar, bristningar, ärr och fina linjer, eller bara vill ha en riktig Askungebehandling utan nålstick eller den fjällning som vissa kraftfulla peelingar kan ge.

HUR GÅR EN BEHANDLING MED PRX-T33 PÅ EBK TILL?

Du träffar alltid en av våra erfarna hudterapeuter för konsultation inför behandlingen.
Själva behandlingen börjar med grundlig rengöring. Därefter appliceras PRX-peelingserumet och masseras in med en speciell teknik tills det har absorberats. Proceduren upprepas 2–4 gånger under behandlingstillfället. Innan du är helt klar får du en återfuktande och vårdande kräm, som du får med dig hem för att använda enligt rekommendation från din hudterapeut.

FÖR VEM PASSAR PRX-T33?

Effekter av PRX-T33

  • Jämnare hudton med fantastisk lyster
  • Mindre porer
  • Fylligare, spänstigare och “plumpad” hud
  • Reducering av missprydande ärr
  • Föryngring av utsatta områden som hals, händer och dekolletage
  • Återfuktad hud
  • Reducering av synliga bristningar

FÖRE/EFTER-BILDER

 

VANLIGA FRÅGOR:

När ser jag resultat av min PRX-T33-behandling?
Huden kommer att kännas slätare och ha en fantastisk lyster direkt efter behandlingen. Många upplever att dag två är ”Röda mattan-dagen”, och bokar in fester då. Därefter kommer resultaten successivt under de kommande veckorna.

Hur känns behandlingen? Behandlingen är helt smärtfri, men vissa kan uppleva att det sticker lite i huden när serumet masseras in. Detta är helt ofarligt och snabbt övergående.

Hur många behandlingar krävs?
Rekommendationen är 3–6 behandlingar med en veckas mellanrum. För att därefter bibehålla effekten rekommenderar vi underhållsbehandlingar 1–2 gånger per år.

Hur känns det efter behandling?
Har du känslig hud så kan du bli röd och känna dig lite varm efteråt, men det lägger sig efter några timmar. Har din hud ett tjockt hornlager kan du uppleva en lätt flagning dagarna efter den första behandlingen. Detta är ett tecken på att cellförnyelsen är igång.

Finns det några biverkningar av PRX-T33? Nej, och det är delvis det som gör behandlingen så unik för att vara en så kraftfull. Produkten är utvecklad för att ge maximala resultat på djupet utan irritation, obehag eller andra sidoeffekter.

Kan jag återgå till vardagen direkt efter PRX-T33-behandling?
Javisst! Du kan gå direkt tillbaka till jobbet eller studier. Är du röd kan vi applicera lite makeup. Det första dygnet ska du undvika värme/bastu, poolbad och direkt solljus. Du får också ett hudvårdsprotokoll med produkter att använda efter behandlingen för optimerade resultat.

När ska jag undvika att göra behandling?
Avstå från behandling med PRX-T33 direkt efter rakning eller vaxning. Avstå också om du är gravid eller ammande.