Boka Tid Prislista

CoolSculpting och EMSculpt är en oslagbar kombination – tillsammans både reducerar de fett och bygger muskler. Nu kan vi erbjuda dig -20% på denna fantastiska kombinationsbehandling!

Träning och rätt kost är nyckeln till en hälsosam kropp – men ibland finns det ändå envisa fettdepåer man inte blir av med, och resultat som är under förväntan.

Vi på EBK vet detta och träffar dagligen människor som alla berättar samma historia. Visa av erfarenhet och tusentals möten så vet vi vad som krävs för att nå dina mål. Vi vet också att det krävs rätt behandling som är effektiv och ger resultat. CoolSculpting och EMSculpt – en duo av FDA-godkända vetenskapligt bevisade säkra och ytterst effektiva behandlingar hjälper dig bygga kroppen du vill ha. Resultaten talar för sig själva.

Boka din konsultation och behandling på CoolSculpting och EMSculpt redan idag! Hör av dig till oss på:

08-611 30 30
info@eriksbergskliniken.se

 

EBK. Din skönhet. Ditt val.

Kostnadsfria konsultationer för plastikkirurgi.

Under hela januari ger vi dig möjlighet att träffa dr Ann-Charlott Docherty Skogh, överläkare i plastikkirurgi och rekonstruktiv kirurgi, för en kostnadsfri......

EBK Lanserar The Cellulite Treatment!

EBK utökar nu sina signaturbehandlingar med vårens senaste kroppsbehandling, The Cellulite Treatment. Vi är säker på att ni, liksom vi, ser fram......