Publicerat den 15 januari, 2020

Eriksbergskliniken välkomnar två nya syrror till familjen!!

Vi är stolta över att presentera två nya medarbetare till Eriksbergskliniken – Micaela von Aller och Madeleine Snickars – båda legitimerade sjuksköterskor och dessutom systrar.
Michaela och Madeleine har båda lång erfarenhet av både estetiska injektionsbehandlingar samt avancerad hudvård såsom Dermapen och laser.
De har sedan 2017 drivit Mimaclinics och har båda en fingertoppskänsla för kundfokus, lyhördhet och noggrannhet är deras signum.
Micaela anses som en av de bästa behandlarna i Norge och levererar naturliga och delikata resultat.
Madeleine har byggt upp en stor kundkrets tack vare sin förmåga att med små korrigeringar framhäva och förbättra kundens egna, vackra drag, utan att det ser konstlat ut.
Vi är så glada över att få välkomna dessa två otroligt skickliga och erfarna behandlarna till vårt kompetenta team på Eriksbergskliniken.
Både Micaela och Madeleine kommer att vara bokningsbara via vår hemsida inom kort!
 

Erbjudanden

Värt att tänka på

I en värld av fagra ord och löften, i en värld av många gånger bleka kopior och en suddig bild om vad som är sant och inte ...

SAVE THE MOST PINKALICIOUS DATE

Kom och njut av en riktigt glittrande, lyxig fredag som går i Kärlekens tecken och ett rosenrosa skimmer! Den 14 februari ...

VI KAN COOLSCULPTING

Eriksbergskliniken har mycket lång erfarenhet av att arbeta med CoolSculpting. Våra skickliga CoolSculpting certifierade ...