Publicerat den 16 januari, 2020

Hur många kliniker i Sverige/världen har personal som vunnit Nobels fredspris?

Med över över 20 års erfarenhet av estetiska injektionsbehandlingar är AnnMargrethe en av Sverige mest erfarna injektionssjuksköterskor. Hennes långa karriär inom vården, där hon arbetat som bl a Operationssjuksköterska samt inom akutsjukvården, har givit henne en enormt bred kompetens.
AnnMargrethe har även tjänstgjort hos FN i Libanon. För detta fina uppdrag tilldelades hennes förband Nobels Fredspris, något vi på Eriksbergskliniken är extra stolta över.
Säkerhet och naturliga resultat är några av AnnMargrethe’s ledord. Ord som hennes fina behandlingar och trygga patienter kan vittna om alltid efterföljs.

Passa på och boka in din konsultation och behandling redan idag. AnnMargrethe finns på plats på kliniken torsdagar och fredagar. Hennes tider bokas upp snabbt så hör av er redan idag för att säkerhetsställa att ni får tid.
 

Erbjudanden

Muskelavslappnande medel mot tandgnissel

Boka din tid idag och få 15% rabatt. Gäller tom 15 Mars och endast för denna indikation. Pressar eller gnisslar du tänder och ...

Viktig information!

Viktig information! I en värld där allt just nu är upp och ner så blir vikten av visad hänsyn och respekt för våra ...

SAVE THE MOST PINKALICIOUS DATE

Kom och njut av en riktigt glittrande, lyxig fredag som går i Kärlekens tecken och ett rosenrosa skimmer! Den 14 februari ...