Publicerat den 16 januari, 2020

Hur många kliniker i Sverige/världen har personal som vunnit Nobels fredspris?

Med över över 20 års erfarenhet av estetiska injektionsbehandlingar är AnnMargrethe en av Sverige mest erfarna injektionssjuksköterskor. Hennes långa karriär inom vården, där hon arbetat som bl a Operationssjuksköterska samt inom akutsjukvården, har givit henne en enormt bred kompetens.
AnnMargrethe har även tjänstgjort hos FN i Libanon. För detta fina uppdrag tilldelades hennes förband Nobels Fredspris, något vi på Eriksbergskliniken är extra stolta över.
Säkerhet och naturliga resultat är några av AnnMargrethe’s ledord. Ord som hennes fina behandlingar och trygga patienter kan vittna om alltid efterföljs.

Passa på och boka in din konsultation och behandling redan idag. AnnMargrethe finns på plats på kliniken torsdagar och fredagar. Hennes tider bokas upp snabbt så hör av er redan idag för att säkerhetsställa att ni får tid.
 

Erbjudanden

Månadens produkt, för en vintertrött och torr hud!

Månadens produkt under januari & februari – ”Restoring overnight retinol masque” från IMAGE SKINCARE. Återfukta ...

Lanseringserbjudande med 15% rabatt på EBKs signaturbehandling ”PREMIUM ANTI-AGE TREATMENT” – en kraftfullt föryngrande behandlingskur för dig som vill se dramatiska resultat.

Uppdelat på 8 behandlingstillfällen får huden ett synbart lyft, ett slätare utseende och ny lyster. Med Fotona 4D arbetar vi i ...

Vad är ditt Nyårslöfte?

Låt EBK vara en del av ditt nyårslöfte – nu ger vi dig 15% på CoolSculpting under hela januari! CoolSculpting är en ...