Publicerat den 30 september, 2019

Nyfiken på hur ett Ansiktslyft går till?

Vår erfarna plastikkirurg svarar på dina frågor

Matchar inte din spegelbild hur du känner dig? Börjar käklinje och hud bli slapp och du upplever dig se äldre ut än vad du är? Du kanske har börjat se dig om efter ett lämpligt ingrepp men har många frågor om vad det innebär?

Med åren förlorar huden sin spänst och elasticitet samtidigt som muskulaturen blir slappare. Yttre faktorer såsom solexponering, alkohol, rökning, kost och stress påskyndar åldringsprocessen. En annan faktor som har betydelse är ärftlighet. Ett ansiktslyft ger dig ett föryngrande resultat, men förhindrar inte åldrandet. Det går utmärkt att kombinera ett ansiktslyft med andra behandlingar såsom kemiska peels, avancerad hudvård, injektioner och laser/ipl. Vår erfarna plastikkirurg vägleder dig till vad som passar dina önskemål.

Hos oss möter du Dr Marie Forseni, leg. läkare och specialist i rekonstruktion och estetisk Plastikkirurgi. Dr. Forseni är medlem av Svensk Plastikkirurgisk Förening och Svensk Förening för Estetisk Plastikkirurgi.
Hon har lång och bred erfarenhet av de flesta typer av ingrepp och ser till att du känner dig trygg och säker genom hela processen. Vill du veta mer?

Kontakta vår reception för information och tidsbokning.

 

Erbjudanden

Nyfiken på hur ett Ansiktslyft går till?

Matchar inte din spegelbild hur du känner dig? Börjar käklinje och hud bli slapp och du upplever dig se äldre ut än vad du ...

Behandla hals & dekolletage med Fractional Laser

Har huden på halsen och dekolletage börjat tappat spänst och börjat få linjer? Den tunna huden visar ofta tidiga ...

Minimera linjer med fillers och muskelavslappnande medel

Att behandla läppar och kinder med fillers skapar en mjuk och fin balans till ditt ansikte. Komplettera med muskelavslappnande ...