Boka Tid Fråga oss

THE SIGNATURE BODY SCULPT

I denna behandling skulpterar vi kroppen.
Har du envisa fettdepåer som du inte blir av med? I denna behandling råder vi bot på detta, med hjälp av en icke kirurgisk kombinationsbehandling.
I samtliga paket får du även en muskelstimulerande behandling, där elektromagnetiska pulser ser till att dina muskler får jobba långt utöver vad normal träning kan ge dig.
Resultatet blir tillväxt av muskelfibrerna som gör att muskeln växer och blir större och starkare. Ytterligare en effekt av vår behandling är även att fettcellerna blir färre.

Lilla paketet

6 x CoolSculpting + 6 EMSculpt behandlingar

6 munstycken av CoolSculpting som passar för att behandla en mindre mage, eller midja. Du får även 6 EMsculpt-behandlingar som hjälper muskelfibrerna att bli fler och du får en större och starkare muskel.

Pris: 58.500:-

Mellanpaketet

14 x CoolSculpting + 6 EMSculpt behandlingar

14 munstycken av CoolSculpting som till exempel passar en hel magbehandling, eller midja/rygg. Du får även 6 EMSculpt behandlingar som hjälper muskelfibrerna att bli fler och du får en större och starkare muskel.

Pris: 88.800:-

Stora paketet

14 x CoolSculpting + 6 EMSculpt behandlingar + 7 LPG-behandlingar

14 munstycken CoolSculpting som t.ex. passar en full mage samt midja och rygg. Du får även 6 EMSculpt behandlingar som hjälper muskelfibrerna att bli fler och du får en större och starkare muskel. Du får även 7 LPG- behandlingar helt kostnadsfritt, som hjälper processen att bli av med fettcellerna samt tajtas till huden.

Pris: 88.800 kr

Optimera med EBK!

För att maxa resultatet av din behandling hjälper EBK:s experter dig med skräddarsydda produkter och ett hudvårdsschema att följa hemma.