Boka Tid Fråga oss

Med 25 års erfarenhet så vet vi att plastikkirurgi inte är något att ta lätt på. Det är ett beslut som många gånger är grundat i år av funderingar och ibland rädslor. Vi vet och vi förstår vikten av att inte stressa igenom några beslut, och att få svar på alla potentiella frågor man har. Hos EBK har vi därför gjort valet att låta våra kunder få den tid de behöver i samtalen med oss och vår plastikkirurg, Dr Ann-Charlott Docherty Skogh. Krävs det ett eller tre möten? Du får den tiden du behöver. Det är dina bröst. Din skönhet. Ditt beslut.

Dr Ann-Charlott Docherty Skogh är utbildad läkare vid Uppsala universitet. Hon erhöll sin specialistkompetens i plastikkirurgi år 2000, därefter arbetade hon som specialistläkare på Kliniken för rekonstruktiv plastikkirurgi på Karolinska Universitetssjukhuset. Hon har även subspecialiserat sig inom mikrokirurgi och bröstrekonstruktion. Dr. Ann-Charlott är uppskattad av kunder för sitt stora kunnande, sitt vänliga bemötande och noggrannhet och omsorg om resultatet vid varje enskild behandling. Vi på EBK är så tacksamma över privilegiet att få arbeta med en läkare med en enorm kompetens och passion för sitt yrke.

Boka din bröstkonsultation på: 08-611 30 30

Välkommen.

Sista chansen för semestern!

...

Punktförbränna och punktbygga muskler?

EMSculpt och CoolSculpting är världens mest sålda icke kirurgiska behandlingar för att effektivt bygga muskler och förbränna fett. Dessa 2 fantastiska produkter......