Boka Tid Prislista

Fotona-laser är den ultimata hudföryngrande behandlingen.
Kombinerar vi detta med SkinCeuticals hudvård så har vi en “perfect match”.
Säker, effektiv och med 100-tals vetenskapliga studier bakom sig är Fotona en av världens mest sålda lasrar. Det är också en av få laserbehandlingar som även går att göra under våren – och sommarens starkaste solstrålar.

Trots Fotonas perfektion så behövs alltid en fantastisk hudvård. EBK har valt att arbeta med den smått magiska hudvården, SkinCeuticals. Som alla våra produkter så har även SkinCeuticals en stark grund i vetenskapen. SkinCeuticals är faktiskt den enda hudvården som har studier på hudvårdens effekt efter en Fotonabehandling.

Av den anledningen vill vi att alla våra Fotona kunder använder just SkinCeuticals efter sin Fotonabehandling. Därför får alla våra kunder som bokar en ansikts- och halskurbehandling med Fotona 2 stycken utvalda produkter från SkinCeuticals (värde 2110 sek). Erbjudandet gäller 11-18 maj.

Funderar du på att göra en injektionsbehandling? Nu är leg.sjuksköterska och injektionsspecialist Marlene på plats igen den 17/6. Boka din tid för behandling redan idag.

Att göra en injektionsbehandling är för de allra flesta ett beslut som är förknippat med många frågor och funderingar. Att välja rätt......

EMSCULPT – BEHANDLINGEN SOM ALLA ÄLSKAR

Vi på EBK är stolta och glada att kunna erbjuda EMSculpt – den världsunika, icke-kirurgiska kroppsbehandlingen som alla pratar om! Kämpar du......