Boka Tid Prislista

Att göra en injektionsbehandling är för de allra flesta ett beslut som är förknippat med många frågor och funderingar. Att välja rätt klinik och behandlare blir extra viktigt. Att träffa en behandlare som arbetar med långsiktiga behandlingsplaner där dina mål och förutsättningar får styra.

Hos EBK arbetar idag 5 personer (leg.läkare och leg. sjukssköterskor) som alla har mycket lång erfarenhet av att arbeta med just injektionsbehandlingar. Samtliga behärskar den avancerade injektionstekniken MD Codes samt besitter en spjutspetskunskap om både fillers och muskelavslappnande behandlingar.

Oavsett  vad du har för frågor, du kommer få dem besvarade och vi kan lova att du kommer lämna oss med en känsla av trygghet och omtanke.

En av våra fantastiska specialister är Marlene. Hos EBK är hon 1-2 gånger i månaden. Ibland oftare.:-)

Marlene är på plats igen torsdag den 17/6.

Missa inte att boka din tid för konsultation eller behandling hos Marlene genom att ringa oss: 08-611 30 30, maila: info@eriksbergskliniken.se eller direkt via vår webbokning.

 

NYTT PÅ EBK!

PRP även så kallad ”vampyrbehandling”. Som man på namnet kan ana så handlar denna behandling om energi, hälsa och kraft med blod.......

EBK introducerar Fotona 5D!

Eriksbergskliniken introducerar, Fotona 5D för ansikte – den ultimata hudföryngrande behandlingen! Fotona är en världsledande laserteknik helt utan kirurgi. Fotona 5D är......