Boka Tid Prislista

EBK har den stora glädjen och stoltheten att välkomna en av Sveriges bästa injektionssjuksköterskor, Marlene Horngård.

Marlene är idag bosatt i Malmö där hon driver en egen klinik. Under några dagar per månad så kommer hon förstärka vårt injektionsteam med sin breda kompetens
och spjutspetskunskap.

Sedan 1998 är Marlene leg. Anestesisjuksköterska med erfarenhet inom akutsjuksvården.
2007 började Marlene inom den estetiska medicinen och har sedan dess varit verksam som injektionssjuksköterska på två väl kända kliniker i Sverige.

Sedan 2017 är Marlene även tränare för Allergan Medical Institute. Där håller hon regelbundet utbildningar och föreläser för läkare, tandläkare och sjuksköterskor.

Många års fördjupning av ansiktets anatomi och åldrandets process har givit Marlene en unik förmåga att behandla dig som kund med ett naturligt och långvarigt resultat.
Hennes skicklighet och passion för sitt yrke har givit Marlene en tydlig plats som en av Sveriges bästa injektionsspecialister.

Vi på EBK är så klart enormt stolta över att få välkomna denna fantastiska sjuksköterska till vårt team. Att vi och våra kunder kommer att uppskatta henne och den enorma kunskap hon besitter råder det ingen tvekan om.

Du bokar din tid hos Marlene enklast genom att ringa oss: 08-611 30 30, maila: info@eriksbergskliniken.se eller direkt via vår webbokning.

Varmt välkommen säger vi till Marlene.

EMSCULPT – BEHANDLINGEN SOM ALLA ÄLSKAR

Vi på EBK är stolta och glada att kunna erbjuda EMSculpt – den världsunika, icke-kirurgiska kroppsbehandlingen som alla pratar om! Kämpar du......

EMTONE, FÖR EFFEKTIVT REDUCERA CELLULITER OCH GÖRA HUDEN TAJTARE!

Nu är den äntligen här, EMTONE. Den FDA-godkända revolutionerade teknologin med radiofrekvens och riktad tryckenergi möjliggör behandling av de grundläggande orsakerna till......