Boka Tid Fråga oss

Vi på EBK är stolta och glada att kunna erbjuda EMSculpt – den världsunika, icke-kirurgiska kroppsbehandlingen som alla pratar om!

Kämpar du på gymmet med situps, lyft och squats, men når inte riktigt de resultat du önskar? Har du svårt att stärka upp magmuskulaturen efter graviditet? Önskar du en mer definierad rumpa utan att genomgå kirurgi? Eller hör du till oss som någon gång drömt om att bygga muskler och bränna fett med minsta möjliga ansträngning (vi lovar, din hemlighet är säker hos oss!)?

Svarade du ja på något av ovan så kommer du att älska våra behandlingar med EMSculpt, som är enda maskin i sitt slag som har godkänts av amerikanska läkemedelsverket FDA. På kort tid har behandlingen hittat fans i Hollywoodstjärnor som Kim Kardashian, Drew Barrymore och Jennifer Lopez, men även siffrorna talar sitt tydliga språk:

▪️en halvtimmes behandling på magen motsvarar 20 000 situps
▪️4-6 behandlingar kan öka muskelmassan med upp till 16 procent
▪️4-6 behandlingar kan minska fettmängden ovanpå muskeln med upp till 19 procent
▪️4-6 behandlingar kan ge upp till en minskning på 4,4 centimeter på det behandlade området.

Allt utan att göra ingrepp i kroppen, och utan att du behöver någon som helst återhämtningstid.

Boka tid för konsultation och behandling online eller på 08-611 30 30.

Vi ses på EBK!

EBK introducerar Fotona 5D!

Eriksbergskliniken introducerar, Fotona 5D för ansikte – den ultimata hudföryngrande behandlingen! Fotona är en världsledande laserteknik helt utan kirurgi. Fotona 5D är......

Nu är den här, den ultimata hudbehandlingen!

Fotona 5D & HarmonyCa, två av marknadens mest effektiva hudbehandlingar. HArmonyCa är en dubbelverkande injektionsbehandling där man kombinerat hyaluronsyra (HA) med kalciumhydroxiapatit......