Boka Tid Prislista

EBK Välkomnar med öppna armar leg.sjuksköterska och injektionsspecialist, Micaela van Aller.

För många är Micaela redan ett välkänt ansikte hos EBK. Micaela har varit boende i Oslo under många år där hon även arbetat på välkända Beths MediSpa. I augusti går flyttlasset tillbaka till Sverige men redan nu finns Micaela på plats i Stockholm för att ta emot kunder.

Micaela är legitimerad sjuksköterska med specialisering i onkologi. Efter många år i den allmänna vården så bestämde sig Micaela för 12 år sedan för att vidareutbilda sig inom estetiska injektionsbehandlingar. Passionen och intresset för injektionsbehandlingar ledde till vidareutbildning både i USA och Norden. 
Idag arbetar Micaela med den avancerade injektionstekniken MD Codes. En teknik som möjliggör naturliga resultat med ansiktets  Hennes stora kunskap, erfarenhet, estetiska sinne och lyhördhet för kundens behov har givit Micaela en tydlig plats som en av Nordens bästa injektionssjuksköterskor. 
 
Micaela’s stora passion för att se helheten hos individen har även sporrat henne till att fördjupa sina kunskaper för andra behandlingar så som Fotona laser, Dermapen, PRX och mesoterapi. För Micaela är naturliga och balanserade resultat något som man aldrig får kompromissa på.
 
“Vi på EBK är otroligt stolta över att få välkomna denna fantastiska injektionsspecialist. Micaela besitter en hög kompetens och en passion för sitt yrke som få gör. Detta speglar verkligen hennes behandlingar och antalet nöjda kunder. Ett av EBK’s fokusområden är att alltid leverera bästa möjliga behandlingar i händerna på de allra bästa behandlarna. Micaela kompletterar Team EBK och vi ser verkligen fram emot att välkomna henne till familjen”. 
Anna Wernbom Abtahi VD/EBK
 

FOTONA – 30% ROLIGARE SOMMAR.

Under hela juli månad får du 30% rabatt på din Fotona kur om 4 gånger. Ditt pris i juli 16.800 sek. (Ord.pris......

En av Nordens bästa injektionsspecialister till EBK.

EBK Välkomnar med öppna armar leg.sjuksköterska och injektionsspecialist, Micaela van Aller. För många är Micaela redan ett välkänt ansikte hos EBK. Micaela......