Publicerat den 8 februari, 2020

Viktig information!

Viktig information!

I en värld där allt just nu är upp och ner så blir vikten av visad hänsyn och respekt för våra medmänniskor större än någonsin.

Med anledning av spridningen Covid 19 vill vi informera våra kära kunder om att Eriksbergskliniken håller öppet som vanligt, men att vi har infört skärpta riktlinjer för att undvika eventuell smittspridning.

Att säkra våra kunder och personals säkerhet och trygghet har alltid varit en självklarhet för oss. Att följa strikta regelverk gällande hygien är en lika tydlig självklarhet.

Vi har bland annat utökat städningen utöver det som vi alltid gör, kontaktytor (t.ex. kortterminaler, bord, stolar, dörrhandtag etc.) som du som kund/patient kan komma i kontakt med desinficeras flera gånger om dagen.

När du kommer till kliniken för din behandling så kommer vi att hälsa dig varmt välkommen endast muntligen.

Ta i hand och ge varandra en kram är något som vi tyvärr får vi vänta med ett tag.

Vi har en fin nyrenoverad reception/väntrumsdel med gott om utrymme där våra kunder kan sitta ned med ett bra avstånd till andra kunder.

Vid planerade besök.

Eriksbergskliniken vill även passa på och åter igen uppmana alla kunder att vid förkylningssymptom, feber, hosta, halsont, muskel/led- och huvudvärk eller andra influensaliknande symptom stanna hemma och boka om tiden.

Det är en tuff tid vi har framför oss men om vi står enade och tar hand om varandra så kommer vi alla gå stärkta ur denna situation.

Har ni några frågor så är ni varmt välkommen att ringa till oss. 08 611 30 30 eller maila: info@eriksbergskliniken.se

TEAM EBK

Välkommen till oss, vår kompetens – din trygghet

 

 

 

 

 

 

 

Erbjudanden

EBK Signature Skin Tightening and Glow Face Treatment!

Den enda och ultimata behandlingen för en torr hy som har finare linjer och tappat sin lyster och som känns slapp och saknar ...

Viktig information!

Viktig information! I en värld där allt just nu är upp och ner så blir vikten av visad hänsyn och respekt för våra ...

VI KAN COOLSCULPTING

Eriksbergskliniken har mycket lång erfarenhet av att arbeta med CoolSculpting. Våra skickliga CoolSculpting certifierade ...