Boka Tid Prislista

PRP även så kallad ”vampyrbehandling”. Som man på namnet kan ana så handlar denna behandling om energi, hälsa och kraft med blod. Kortfattat så är det en behandling där man återanvänder sig av ditt eget blod – där plasman och blodplättarna separeras. Sedan så injiceras plasman med blodplättarna in i det önskade området.

Resultatet är en direkt stimulering av nya stamceller vilket i sin tur stimulerar kollagen tillväxt.

Effekten av denna behandling:

  • Bättre hudstruktur
  • Hudföryngring
  • Ökad lyster och fräschör

Behandlingen kan med fördel kombineras med andra behandlingar, såsom laser, filler, Botox, IPL, mesoterapi eller andra hudvårdande behandlingar.

 

Mesoterapi är en fantastisk behandling som har sitt ursprung som en skönhets – och hälsobehandling sedan tidigt 1900-tal. Mesoterapi är en behandling där man via micro needling tillför huden multivitaliserande näringsprodukter i form av en cocktail av vitaminer, hyaluronsyra, antioxidanter och mineraler. Resultatet blir en mer spänstig hud, rejält återfuktad, fina linjer reduceras och du får en jämnare hudton med fantastisk lyster. Med andra ord, allt din hy behöver för att hålla sig spänstig, ungdomlig och frisk.

  • Mesoterapi passar väldigt bra i kombination med andra hudvårdande behandlingar, såsom PRP, laser, IPL, PRX-T33 eller andra behandlingar som är anpassat just för din hud.

Varje behandling är unik i sitt slag då valet av produkter till ”cocktailen” avgörs helt beroende på din huds tillstånd. Tillsammans med din hudexpert sätter vi din individuella behandlingsplan.

Vad önskemål och förväntningar?

Varmt välkommen till en underbar höstbehandling. Tillsammans så guidar vi dig till den perfekta behandlingen för just dig.

PROFHILO BODY ÄR ÄNTLIGEN HÄR!

Upplever du en ökad slapphet på kroppen, ex. magen efter graviditet, insida av överarmarna vid ålder eller viktnedgång, knän? EBK kan nu......

Det redan bästa blev nu ännu bättre – SkinCeuticals till alla våra Fotona-kunder.

Fotona-laser är den ultimata hudföryngrande behandlingen. Kombinerar vi detta med SkinCeuticals hudvård så har vi en “perfect match”. Säker, effektiv och med......