Om oss

Eriksbergsklinikens mottagning är belägen centralt i Stockholm. Operationerna utförs i specialanpassade lokaler på St: Görans Sjukhus. Vi kombinerar personligt bemötande med specialistkompetens och vårt honnörsord är ”Patientens behov i centrum”.

Vårt team består av engagerad, välutbildad och professionell personal som har många års erfarenhet av estetiska behandlingar. Vi strävar hela tiden efter att hålla oss uppdaterade med nya, innovativa behandlingsmetoder och arbetar bara med den senaste teknologin. Vår kompetens – Din trygghet!

Sagt om oss:

”Fantastisk trevlig personal. Proffsiga och en enorm kunskap i alla områden inom skönhetsbranschen.”

Helene Regeus

”Trevligt, professionellt och omtänksamt bemötande. Man känner sig omhändertagen och välinformerad. Proffsig personal. Topp betyg!”

Anna Engström

”Professionellt bemötande, men ändå otroligt down to Earth. De kunde svara på alla mina dumma frågor & de var inte stressade på något sätt om det drog ut på tiden. Rekommenderas varmt.”

Alexandra Khadija IichVåra läkare


Dr Hans Olivecrona

Dr Hans Olivecrona leg. läkare, specialist i Allmän kirurgi. Medlem av Svenska Läkarsällskapet, Svensk Förening för Kolorektal Kirurgi och Svenska Sällskapet för Pharmaceutical Medicine.

Dr Marie Forseni

Dr Marie Forseni leg. läkare och specialist i Plastikkirurgi. Med.Dr. Specialist i Rekonstruktiv – och Estetisk Plastikkirurgi. Styrelseledamot av Svensk Plastikkirurgisk Förening och Svensk Förening för Estetisk Plastikkirurgi.

Dr Maria Wolodarski

Dr Maria Wolodarski leg.läkare, Specialistläkare. Utför estetiska injektionsbehandlingar samt injektionsbehandlingar med neurotoxin mot axillär hyperhidros.
Legitimerade sjuksköterskor


AnnMargrethe Eriksson

Leg. sjuksköterska, injektionssjuksköterska. AnnMargrethe är även operationssjuksköterska med lång erfarenhet av estetisk plastikkirurgi. Hon har också många år inom akutsjukvården och haft en FN- tjänst i Libanon. Medlemskap: FAN – Fillers Academy For Nurses, SPESO – Svensk Plastik Sjuksköterskeförening, EIR- Estetisk Injektions Rådet. ”Tillsammans med kollegorna Karin och Ninni arbetar vi för så naturliga resultat som möjligt med våra behandlingar”

Karin Oja Julander

Verksamhetschef och VD. Leg.sjuksköterska och injektionssjuksköterska. Karin grundade Eriksbergskliniken 1998 och är tillsammans med kollegan AnnMargrethe Eriksson en av de första injektionssjuksköterskorna i Stockholm. Karin har en mångårig historik inom akutsjukvården bl. a kirurgi, intensivvård, barn och dialysvård. Medlem i: Svensk sjuksköterskeförening. Estetiska injektionsrådet, Röda korsets sjuksköterskeförening FAN och SPESO.

Ninni Lindström

Leg. sjuksköterska, injektionssköterska och operationskoordinator. Ninni är utbildad på Röda Korsets högskola och har arbetat inom akutkirurgi, trauma och gastromedicin på Karolinska sjukhuset. Medlem i FAN – Fillers Academy For Nurses och Estetiska injektionsrådet.
Undersköterskor / Hudterapeuter


Linda Danielsson

Linda är utbildad Hudterapeut samt Undersköterska. Hon har bred och lång erfarenhet inom estetisk hudvård. Hos oss arbetar Linda med avancerad hudvård, IPL, laser och CoolSculpting. Medlem i SHR.

Catharina Rytter

Administration & Marknadskommunikatör. Utbildad i Biomedicin, Hudterapeut samt Undersköterska, Hälsopedagog och Nutritionist/Kostrådgivare. 20 års erfarenhet av estetiska behandlingar, Laser, IPL, kemiska peelingar samt avancerad hudvård. Medlem av SHR. Medlem och styrelseledamot i Svenska Naturläkarförbundet. Medlem av Svenska Sällskapet för Ortomolekylärmedicin.

Lena Halloff

Hudterapeut, Undersköterska och Friskvårdsterapeut. Lena arbetar med avancerad hudvård och är specialiserad inom kemiska peelingar och microneedling. Hon arbetar också med LPG för kroppskonturering samt postoperativa behandlingar. Medlem av SHR

Sofia Ericson

Sofia är utbildad Hud och Spaterapeut med CIDESCO-diplom och Gesällbrev. Sofia har bred erfarenhet inom sitt område. Hos oss arbetar Sofia med avancerad hudvård, kemisk peeling, microneedling, IPL, laser och CoolSculpting. Medlem i SHR.
Administrativ personal/klinik koordinator


Cassandra Belin

Cassandra är klinikkoordinator, PR och marknadsansvarig samt har hand om ekonomin och personalfrågor. Cassandra är även utbildad hudterapeut.

Sophie Svensson

Sophie är klinikkoordinator, PR och marknadsansvarig. Hon arbetar även med administration samt ekonomi. Sophie är också utbildad hudterapeut. För tillfället mammaledig.
Receptionist
Photo and editing: Magnus Ragnvid

image001eplshr-logga%20nystorcertified%20practitionere244dd364c-fanclublogo


Erbjudanden

APRIL, APRIL…

Endast ett fåtal tider kvar. Ring och boka nu på 08 – 611 30 30! Varmt välkommen.

Muskelavslappnande medel mot tandgnissel

Boka din tid idag och få 15% rabatt. Gäller tom 15 Mars och endast för denna indikation. Pressar eller gnisslar du tänder och ...

Viktig information!

Viktig information! I en värld där allt just nu är upp och ner så blir vikten av visad hänsyn och respekt för våra ...