Boka Tid Fråga oss

SKINBOOSTER

Hudföryngrande injektionsbehandling med Skinbooster

Skinbooster är en av våra mest populära behandlingar för att ge huden ett synbart fräschare utseende med ökad elasticitet, fyllighet och fuktmättad lyster. En riktig Askunge-behandling med en stor fanskara!

Boka kostnadsfri konsultation

VAD ÄR SKINBOOSTER?

Skinbooster är en unik injektionsbehandling som återfuktar huden på djupet och förbättrar hudens elasticitet och lyster. Tänk på behandlingen som en riktigt bra ansiktsbehandling från insidan – många kunder liknar det vid att få ett återfuktande, utslätande serum under huden.

Skinboosters har använts av behandlare inom medicinsk estetik i över 15 år och mer än 5,5 miljoner behandlingar har genomförts under den tiden.

FÖR VEM PASSAR SKINBOOSTER?

Skinbooster är en utmärkt behandling för alla som önskar en mer återfuktad, föryngrad hud med ny spänst och lyster. Behandlingen passar både dig med ung hud, men som önskar en glowboost eller påfyllning av fuktdepåerna, och dig med mer mogen hud som känns sprödare, torrare och mindre elastisk än förr. Många av våra kunder gör en kur Skinbooster inför den kalla, torra vintern, eller inför en stor fest eller bröllop där huden ska vara i strålande form.

HUR GÅR EN BEHANDLING MED SKINBOOSTER TILL?

Under en Skinbooster-behandling injicerar vi det kroppsegna fuktämnet hyaluronsyra under huden. Hyaluronsyra är en naturlig sockerart som finns i huden, där den binder fukt (upp till hela 10 000 gånger sin egen vikt i vatten!) och hjälper huden att behålla sin spänst och volym. När vi blir äldre minskar den naturliga halten hyaluronsyra, och huden tappar gradvis sin spänst, fyllighet och elasticitet. Även yttre faktorer som luftföroreningar, sol, vind och kyla kan påverka negativt. Skinbooster fyller på med ny, frisk hyaluronsyra som omedelbart ger en slätare, fylligare och lystermättad hudyta. Kroppens egna kollagen stimuleras och resulterar i att huden långsamt stärks upp och blir fastare.

FÖR VEM PASSAR SKINBOOSTER?

Skinbooster ger dig

  • Återfuktad hy
  • Utslätad hud
  • Glowboost på hela ansiktet
  • Fantastisk lyster
  • Mer välmående hy
  • Mer elasticitet
  • Kan med fördel även användas på händer, hals, dekolletage samt i öronsnibbar

VANLIGA FRÅGOR:

Vilka områden kan behandlas med Skinbooster?
Skinbooster kan användas i hela ansiktet, på halsen och dekolletaget, men också på händer, örsnibbar, läppkontur och andra utsatta områden. Behandlingen kan också användas för att minska synligheten hos akneärr och fina linjer.

När ser jag resultat av Skinbooster?
Du ser omedelbart en förbättring, men vi rekommenderar en kur med tre behandlingar med 2–4 veckors mellanrum för maximala resultat. Kliniska studier visar också en långvarig effekt av Skinbooster, inklusive förbättring av hudens elasticitet i ansikte och på händer, i upp till 12 månader efter den första behandlingen.

Ger Skinbooster biverkningar?
Efter en behandling kan du få lokala blåmärken, lättare svullnad, ömhet och rodnad, men dessa brukar gå bra att täcka med makeup (på behandlingsdagen ska du undvika makeup).

När ska man undvika att göra behandling?
Om du är gravid eller ammar.

Nä kan jag gå tillbaka på jobbet?
Samma dag eller dagen efter.